Privacy

MDG-ict respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

MDG-ict zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
 
Uw gegevens die betrekking hebben op uw bestelling slaan wij zorgvuldig op. Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren wanneer uw licentie bijna verlopen is.
 
Door de feedback van klanten kunnen potentiële klanten geinformeerd worden.
 
Als u besluit een recensie te schrijven, wordt alleen uw opgegeven naam en woonplaats weergegeven. Uw opgegeven e-mailadres wordt niet getoond op de website.
We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Indien u nog vragen mocht hebben over de privacy policy van MDG-ict, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze privacy policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.